M

Har I brug for hjælp?

Forældre kan stå over for mange udfordringer i opdragelse af deres børn. Alle forældre kan komme i vildrede med, hvordan de skal møde deres børn, der ikke lytter til, hvad de siger, som er trodsige, ikke samarbejder, og som måske også taler dårligt, truer, slår, sparker eller bider. Ingen børn hører altid efter, men hvis uønsket adfærd bliver til et mønster, der varer ved over tid, og I som forældre føler jer magtesløse, kan I have brug for nogen at rådføre jer med.

Her kan PMTO være det rette tilbud for jer. 

PMTO tilbydes i en lang række kommuner. Det kan sagtens tænkes, at du kan få meget kvalificeret familiebehandling i din kommune, selv om den ikke tilbyder PMTO. Alle familier kan få en familierådgiver tilknyttet. Sammen med din familierådgiver kan I drøfte, hvilken hjælp I har brug for. Du kan også vælge at fortælle familierådgiveren, at du godt kunne tænke dig et PMTO forløb.

På Borger.dk kan du læse mere om, hvordan du kan få hjælp.

Disse kommuner tilbyder PMTO

Aarhus, Aalborg, Allerød, Furesø, Herning, Hjørring, Holsebro, Horsens, København, Nyborg, Odense og Skive. I Aarhus, Ikast og Skive tilbydes PMTO også i privat regi af certificerede PMTO-terapeuter.